Hotii de baterii auto au lovit din nou

Hoţii de acumulatori auto proveniţi de la autoturismele parcate pe raza municipiului Suceava au lovit din nou duminică noapte, fără a fi încă identificaţi.

Poliţiştii suceveni au primit o nouă sesizare din partea unui bărbat de 66 de ani din localitate că persoane necunoscute i-au sustras bateria autoturismului proprietate personală care se afla parcat se strada Leca Morariu.

Ca şi la celelalte cazuri, hoţii au urmărit doar acumulatorul maşinii pe care l-au sustras prin forţarea sistemului de închidere al capotei autovehiculului fără a fi interesaţi de alte bunuri din mijlocul de transport.

Amintim că pe parcursul weekend-ului trecut, poliţiştii suceveni s-au confruntat cu alte trei cazuri asemănătoare în care maşinile, parcate în zona Mărăşeşti, au rămas fără bateriile auto după ce persoane necunoscute au acţionat într-un mod similar. Aflaţi la adăpostul întunericului, hoţii au forţat capotele autoturismelor, au scos acumulatorii după care s-au făcut nevăzuţi fără ca până acum să poată fi identificaţi.