Hotii de baterii auto au lovit din nou


Intră acum și în grupul de

Hoţii de acumulatori auto proveniţi de la autoturismele parcate pe raza municipiului Suceava au lovit din nou duminică noapte, fără a fi încă identificaţi.

Poliţiştii suceveni au primit o nouă sesizare din partea unui bărbat de 66 de ani din localitate că persoane necunoscute i-au sustras bateria autoturismului proprietate personală care se afla parcat se strada Leca Morariu.

Ca şi la celelalte cazuri, hoţii au urmărit doar acumulatorul maşinii pe care l-au sustras prin forţarea sistemului de închidere al capotei autovehiculului fără a fi interesaţi de alte bunuri din mijlocul de transport.

Amintim că pe parcursul weekend-ului trecut, poliţiştii suceveni s-au confruntat cu alte trei cazuri asemănătoare în care maşinile, parcate în zona Mărăşeşti, au rămas fără bateriile auto după ce persoane necunoscute au acţionat într-un mod similar. Aflaţi la adăpostul întunericului, hoţii au forţat capotele autoturismelor, au scos acumulatorii după care s-au făcut nevăzuţi fără ca până acum să poată fi identificaţi.


Intră acum și în grupul de