4.500 de euro gasiti de un frontierist sucevean au fost restituiti pierzatorului


Intră acum și în grupul de

Un agent de poliţie din cadrul IJPF Suceava l-a scos din necaz pe un sucevean “cu capul în nori” care pierduse aproape 4.500 de euro.

Bogdan Muntean este angajat al SPF Vicov, iar pe parcursul zilei de luni, s-a deplasat până la o staţie Peco de pe raza localităţii Vicovu de Sus. Aici, în momentul în care îşi alimenta rezervorul autoturismului, a găsit lângă una din pompe două plicuri ce conţineau importante sume de bani.

Conform datelor obţinute din partea IJPF Suceava, plicurile găsite de poliţistul de frontieră erau inscripţionate cu numele unor familii din localitate şi conţineau sumele de 4.000 de euro şi respectiv 2.000 de lei.

“Dând dovadă de un înalt simţământ civic, agentul şi-a informat superiorii şi a predat pe bază de proces verbal cele două plicuri lucrătorilor Biroului de Poliţie din Vicov pentru a fi restituite proprietarilor. Conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră i-a acordat mulţumiri scrise şi îl felicită pe agentul Muntean Bogdan pentru gestul făcut”, a declarat ofiţer relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de