Investitiile in agricultura din judetul Suceava, in atentia Ambasadei SUA


Intră acum și în grupul de

La propunerea ambasadorului SUA în România, Mark Gitenstein, membrii Departamentului de Agricultură din cadrul Ambasadei SUA au efectuat marţi o vizită în judeţul Suceava şi au discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, despre posibilităţile de investiţii în agricultura suceveană.

„Am discutat despre oportunităţile de investiţii din judeţul Suceava în domeniul agriculturii, în special pe partea de zootehnie. Este vorba despre posibilităţi de investiţii în ferme şi despre exportul de produse agroalimentare, în special din zootehnie. De asemenea, s-a analizat posibilitatea de a exporta aceste produse în Rusia, Ucraina sau în ţările arabe. Asta pentru a putea chema firmele americane să investească, pentru că oportunităţi sunt, şi vorbim aici de terenuri şi forţă de muncă”, a explicat şeful deliberativului judeţean.

Flutur a precizat că mai multe firme americane vor veni în perioada următoare în judeţul Suceava pentru a analiza posibilităţile de a investi în agricultură.

Amintim că ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, a făcut o vizită în judeţul Suceava, în perioada Sărbătorilor Pascale.


Intră acum și în grupul de