VIDEO//Imagini cu intervenția jandarmilor în cazul suceveanului supărat că nu avea conexiune la internet și care a tăiat cu toporul toate cablurile de pe scara blocului


Intră acum și în grupul de

Jandarmeria Suceava a făcut, joi, publice, imaginile cu intervenția jandarmilor suceveni în cazul unui sucevean care a tăiat cu un topor cablurile de pe scara blocului supărat că nu avea conexiune la internet.

În imagini se poate observa cum jandarmii au pătruns în scara blocului ce avea ușile blocate și au ajuns și în fața ușii suceveanului recalcitrant care se baricadase în casă. Ei au încercat să forțeze intrarea în apartament lovind ușa cu picioarele, dar până la urmă ușa a fost deschisă de un pompier care avea o rangă pentru astfel de situații.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Roxana Iuliana Botezatu a reamintit că în data de 20.02.2024, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană, supărată că nu avea conexiune la internet, a ieșit cu toporul în scara blocului și a tăiat toate cablurile.

Ulterior, mai mulți vecini au ieșit să îl calmeze, însă bărbatul a devenit violent și a început să îi agreseze verbal.

Ajunși la fața locului, jandarmii suceveni, care au acționat în sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care s-a baricadat în scara blocului, atunci când a văzut forțele de ordine.

După pătrunderea în incinta blocului, făptuitorul a luat-o la fugă pe scări și s-a închis în apartament.

În continuare, bărbatul a fost imobilizat de către jandarmi.

Făptuitorul a fost preluat de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava și internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de