Focuri de arma si captura impresionanta de tigari, la granita judetului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de cinci persoane din judeţul Suceava au fost prinse de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să introducă în ţară peste 16.000 de pachete de ţigări de contrabandă.
Traficanţii au fost prinşi deabia după ce forţele de ordine au fost obligate să folosească armamentul din dotare. Ţigările în valoare de 110.000 lei au fost confiscate.

Acţiunea s-a derulat pe parcursul după-amiezii zilei de marţi când în baza unor date si informaţii deţinute la nivelul Sectorului P.F. Vicov cu privire la desfăşurarea unor activităţi de contrabanda, poliţiştii de frontieră au intensificat supravegherea frontierei de stat.

La un moment dat în apropierea graniţei au fost observate cinci persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase.

“Persoanele în cauză au fost somate verbal să se oprească însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă profitând de terenul accidentat şi vegetaţia abundentă astfel că poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare” ne-a declarat comisar Ilie Poroch-Seriţan, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Suceava.

Ca urmare s-a reuşit reţinerea a cinci persoane de sex masculin, toate din Vicovu de Sus, având vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani iar în zona unde au fost prinşi s-au descoperit 8 colete voluminoase ce conţineau 15.600 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

Toţi traficanţii s-au ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei şi contrabandă în formă agravantă iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 110.000 lei a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.


Intră acum și în grupul de