Barbat batut de doua femei in propria casa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O persoană de sex masculin în vârstă de 86 de ani nu se va mai gândi la femei mult timp de acum încolo după ce a fost bătut cu sălbăticie, chiar în locuinţa lui, de două reprezentante ale sexului frumos.
Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi pe raza localităţii Frasin, judeţul Suceava, în urma loviturilor primite victima fiind transportată la spital.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în jurul prânzului victima s-a deplasat până la un magazin mixt din localitate, situat vis-a-vis chiar de casa lui, unde a băut o sticlă cu suc. Aici s-a întâlnit cu două persoane de sex feminin cu care a purtat o discuţie mai îndelungată stând chiar pe banca din faţa unităţii comerciale, discuţiile fiind continuate în casa bătrânului.

După aproape două ore, bărbatul a fost găsit bătut cu sălbăticie, chiar de factorul poştal care trecuse să-i aducă pensia.

„Victima prezenta multiple lovituri la nivelul feţei şi al capului, iar pe pardoseală erau numeroase pete de sânge, fără însă a fi observate urme de răvăşire în interiorul locuinţei sau să se constate lipsa vreunui bun” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru din cadrul IPJ Suceava.

Imediat victima a fost transportată cu ajutorul ambulanţei la Spitalul Gura Humorului iar de aici a fost transferată către UPU Suceava.

Poliţiştii încearcă acum să le găsească pe cele două autoare pentru a stabili ce le-a supărat atât de tare încât aproape l-au omorât în bătaie pe bătrân.


Intră acum și în grupul de