Tânăr din Zamostea surprins în mașina vecinei de unde a furat 1100 de lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Zamostea este cercetat penal după ce a fost surprins în mașina vecinei de unde a furat bani.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri, polițiștii SPR 13 Bălcăuți, au fost sesizați prin 112 de o femeie de 41 ani din satul Tăutești, comuna Zamostea că vecinul său de 24 de ani, a pătruns în autoturismul proprietate personală care se afla în curtea locuinței sale și a ravășit bunurile din interior sustrăgând dintr-un portofel suma de 1.100 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în seara zilei de 27.03.2024, în jurul orelor 21.15, femeia se afla la domiciliu ocazie cu care a obsevat lumina aprinsă în interiorul autoturismului proprietate personală marca VW Touran  care se afla parcat în curtea locuinței fapt care i s-a părut anormal.

Pentru a vedea ce se întâmplă, femeia a ieșit din locuință ocazie cu care l-a surprins pe vecinul său care se afla în interiorul autoturismului, a strigat la acesta și a ieșit din mașină și a fugit din curte sărind un gard.

Ulterior femeia a verificat interiorul autoturismului condiție în care a constatat faptul că tânărul i-a sustras suma de 1.100 lei pe care o avea într-un portofel.

Femeia a depus plângere împotriva vecinului pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de