Gheorghe Flutur propune un drum care să conecteze toate localitățile de pe Valea Siretului și să facă legătura pe scurtătură cu A7 la Bălcăuți


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marți după amiaza, la lansarea candidaturilor liberalilor din localitățile Grămești și Zamostea.

Astfel, în sala plină a căminului cultural din Grămești, în prezența domnului Adrian Popoiu, primarul orașului Siret, președintele Flutur a susținut candidata liberală Anechitei Veronica, un om foarte curajos, o profesoară din localitate, care a prezentat un program pragmatic, Grămești la autostrada Moldovei. Proiectul prevede finalizarea investiților în apă canal, aducțiunea de gaze naturale, construirea unui centru medical, investiții în zone de agrement, amenajarea de locuri de joacă pentru copii, asfaltarea de drumuri, dar și crearea de locuri de muncă în apropierea autostrăzii.

La Zamostea președintele Flutur a lansat candidatura de primar a tânărului specialist în cadastru, Ovidiu Bordeianu. Acest tânăr are foarte multă experiență, este iubit în localitatea lui și are proiecte foarte ambițioase, pe care vrea să la pună în practică, umăr la umăr cu președintele Flutur.

Gheorghe Flutur: „Am rămas uimit să aflu că deși s-a aprobat un proiect prin programul „Anghel Saligny“ pentru apă canal, sate precum Nicani și Lunca nu au apă sau apa este de culoare închisă. Locuitorii cară apa cu cisternele de la pompieri și rețeaua de apă încă nu este pusă în funcțiune. Aici se impun măsuri de urgență pentru că oamenii spun că apa nu este bună de folosit nici pentru mașina de spălat rufe.“

Tot despre valea Siretului, președintele Flutur a vorbit despre preluarea unui drum care să facă legătura cu A7 la Ratoș, la Bălcăuți, unde să fie conectate toate localitățile de pe valea Siretului, pe scurtătură.

Este multa treabă de făcut și președintele Flutur și-a exprimat speranța că domnul Bordeianu va fi alesul gospodarilor de aici și că asta este rețeta corectă pentru dezvoltarea localității.


Intră acum și în grupul de