Flutur spune că în urma demersurilor sale au început lucrări de modernizare a drumurilor ce duc spre PTF Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, miercuri, cu primarul localității Horodnic de Sus, Valentin Luță, pe șantierul drumului național care leagă Marginea de Putna.

Președintele Flutur spune că a făcut mai multe demersuri pentru modernizarea drumurilor care duc spre frontiera de la Vicovu de Sus, iar miercuri se toarnă asfalt pe ruta Marginea, Horodnic, Voitinel, Vicovu de Jos. „Banii pentru aceste modernizări de drumuri sunt alocați încă de anul trecut în urma solicitării pe care am făcut-o Guvernului României, pentru care s-a întocmit și s-a aprobat un memorandum în Guvern pentru suma de 100 milioane lei. O parte din acești bani au fost folosiți anul trecut în Vicovu de Sus, pentru asfaltarea drumului național, o parte în orașul Siret, pentru asfaltarea spre vamă și prin orașul Siret. Anul acesta se continuă cu drumul de la Horodnic de Sus –  Voitinel, dar și cu asfaltarea unui tronson de la Gălănești spre Rădăuți și a drumului național Rădăuți – Dornești – Ratoș”, a declarat Flutur.

El a mulțumit CNAIR și Ministerului Transportului pentru aceste lucrări.

„Îi așteptăm să continue modernizarea drumului național Solca – Clit – Marginea, care nu arată deloc bine astăzi, a drumului național care traversează Pasul Palma, dar și altor tronsoane de drum național din județul Suceava. Am discutat acest calendar  cu directorul general CNAIR, Cristian Pistol, când a făcut o vizită de lucru la Suceava, săptămâna trecută”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de