Gheorghe Flutur, maraton electoral în șapte comune


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a făcut, duminică, un maraton electoral când de dimineața s-a întâlnit cu sute de cetățeni în piața din Verești, apoi a mers la Lucăcești, la zilele comunei Hârtop, la Preutești, Rădășeni, Vadu Moldovei și Râșca.

„Despre ultimele două lansări ale candidaturilor la postul de primar a liberalilor din Vadul Moldovei și Râșca vreau să fac câteva precizări”, a spus Flutur.

El a menționat că acasă la fostul ministru Bogdan Gheorghiu, la Vadu Moldovei, a lansat cadidatul liberal, respectiv pe fostul primar Marcel Iacob.

Potrivit lui Flutur acesta vine cu proiecte excepționale pentru cele opt sate ale comunei.

„Oamenii așteaptă canalizare, gaz metan, modernizarea dispensarului, care este într-o stare necorespunzătoare, redeschiderea spitalului din comună și la toate acestea domnul Marcel Iacob are soluții, mai ales că a mai fost primar timp de trei mandate la Vadu Moldovei”, a menționat președintele PNL Suceava.

El a mai spus că la Râșca, într-o sală arhiplină, a fost lansată candidatura primarului în funcție, Ionuț Andreica, un primar bun și iubit în localitatea sa, care are proiecte de aducțiune de apă pe o distanță de peste 20 km.

Acesta a modernizat căminele culturale, a modernizat și dotat școala, a dotat primăria cu utilaje de deszăpezire și pentru intervenție în caz de calamități, a obținut un proiect de aducțiune de gaze naturale pentru comuna Râșca și recent a depus documentația pentru un proiect de 9 milioane de euro pentru asfaltarea mai multor ulițe și străzi din Râșca. Localitatea beneficiază de masă sănătoasă în școli, va primi un microbuz școlar pentru transportul elevilor, iar în mandatul următor vor fi foarte multe proiecte pentru dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale populației din această comună.


Intră acum și în grupul de