Președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de Gheorghe Flutur: Pe drumul cel bun, cu cel mai bun președinte, pe drumul cel bun cu cei mai buni primari!


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri după amiaza, într-un miting electoral organizat în centrul municipiului Suceava că liberalii au argumentele lucrurilor făcute, a faptelor, pentru proiectele de dezvoltare realizate, iar județul Suceava este un județ etalon în ceea ce privește proiectele implementate.

Fâcând referire la sloganul lui Flutur „Pe drumul cel bun!”, liderul liberal a spus că acesta va fi făcut cu cei mai buni oameni.

„Pe drumul cel bun, cu cel mai bun președinte, pe drumul cel bun cu cei mai buni primari”, a transmis Ciucă.

El a arătat că nașa lui de botez este din Bucovina, din Capu Codrului, unde locuiește acum Gheorghe Flutur, și că Bucovina este pentru el ca acasă.

„Eu sunt convins că această familie a noastră pe 9 iunie se va mări, se va consolida și va fi mult mai unită, va fi acea familie care are grijă de toți pentru că PNL”, a spus Ciucă.

În discursul său Nicolae Ciucă a arătat că administrațiile liberale au dezvoltat comunitățile și au avut grijă ca potențialul fiecărei localități să fie pus în valoare și a arătat că liberalii au ce să prezinte în această campanie electorală și a subliniat că liberalii au argumente și că nu vorbesc despre lucruri pe care nu le pot realiza.

Fostul prim ministru a amintit că împreună cu Gheorghe Flutur a urmărit și insistat ca Autostrada A 7 să treacă de Pașcani și să fie realizată până la Siret și că a insistat să fie construită și Autostrada A 8 și drumul expres Suceava-Botoșani, dar și Autostrada Nordului.

Nicolae Ciucă i-a mulțumit primarului Ion Lungu pentru activitatea sa timp de cinci mandate.

„Vă rog să fiți îngăduitori și să-l aplaudăm, să-i mulțumesc pentru înțelepciunea de care a dat dovadă astfel încât să-i creeze culoar domnului viitor primar Lucian Harșovschi”, a spus Ciucă.

Liderul liberal a concluzionat că PNL Suceava este pe drumul cel bun cu cea mai bună echipă de primari, cu cea mai bună conducere de filială, cu cel mai bun candidat la Primăria municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, și cu cel mai bun președinte de Consiliu Județean, Gheorghe Flutur.

„Am convingerea că după 9 iunie vom continua proiectele noastre de dezvoltare a comunităților locale și de dezvoltare a României și de înfăptuire a unei Românii puternice în Europa”, a transmis Nicolae Ciucă.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de