Sucevenii care locuiesc la case vor primi gratuit încă un set de pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor, anunță viceprimarul Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, că în baza contractului privind concesionarea serviciului de salubrizare menajeră pe raza municipiului Suceava a început distribuirea gratuită a unor pubele noi pentru deșeurile municipale. Acestea vor fi distribuite pentru aproximativ 6000 de locuințe individuale.

El a arătat că vor fi distribuite gratuit pubele de 120 litri de culoare albastră pentru fracția uscată și pubele de 120 litri de culoare verde pentru fracția umedă.

Potrivit lui Harșovschi, pubelele distribuite gratuit la sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019, de culoare neagră și galbenă, vor rămâne în continuare în proprietatea cetățenilor.

El a arătat că după ce se va impune colectarea pe patru fracții, aceste pubele vor fi folosite pentru celelalte tipuri de deșeuri.

În situația în care cetățenii nu sunt găsiți la domiciliu în ziua distribuirii pubelelor, se va reveni la o dată ulterioară.

Dacă nu, locuitorii au posibilitatea de a intra în posesia lor contactând următoarele numere de telefon sau adrese de e-mail:

Primăria Municipiului Suceava, Direcția de Ecologizare:

Telefon: 0230.212696 int. 154, 254

E-mail: [email protected]

SC Diasil Service SRL:

Telefon: 0230.525115

E-mail: [email protected]

SC Ritmic Com SRL:

Telefon: 0230.551761

E-mail: [email protected]


Intră acum și în grupul de