Furt de 1.000 de euro, duminica seara, in comuna Marginea, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hoţii au intrat duminică seară, în jurul orei 19.30, în casa unui tânăr de 23 de ani din localitatea Marginea, judeţul Suceava, prin spargerea unui geam, iar dintr-un portofel lăsat în locuinţă au sustras suma de 1.000 de euro.

Chemaţi în ajutor, poliţiştii ajunşi la faţa locului s-au pus imediat pe treabă „desfăşurând activităţi specifice de cercetare, fiind efectuate fotografii judiciare şi s-au ridicat urme papilare ce vor fi examinate criminalistic”, ne-a transmis printr-un comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Mai mult, cu ajutorul câinelui de urmă, după câteva ore de la comiterea faptei, s-a reuşit identificarea unuia dintre suspecţi.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Câinele de urmă din dotarea poliţiştilor suceveni a fost pus la treabă şi duminică după-amiază, în satul Poieni, oraşul Dolhasca, după ce în intervalul orar 13.00-17.00, autori necunoscuţi au pătruns prin forţarea unui geam lateral într-o locuinţă a cărei proprietară este plecată din ţară, ajutorul organelor de ordine fiind solicitat de către vecini.

Nu s-a stabilit sustragerea unor bunuri, întrucât proprietara nu a fost găsită, în cauză fiind efectuată cercetarea la faţa locului şi conducerea în teren a câinelui de urmă. Până acum, nu s-a reuşit identificarea spărgătorilor.


Intră acum și în grupul de