Ovidiu Milici „Ii spun domnului Gheorghe Flutur sa nu-si subestimeze niciodata adversarul” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Afirmaţia a fost făcută de vicepreşedintele PSD Suceava, în cadrul celei de-a doua părţi a interviului acordat pentru NewsBucovina.ro, şi vine ca o replică la declaraţiile făcute de prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, cum că PSD-iştii nu sunt suficienti de copţi pentru a face politică.

În opinia viceliderului democrat-liberal, Ovidiu Milici, liderul PDL „încearcă, deşi nu prea reuşeşte, să ducă în derizoriu acţiunile mult mai tinerei opoziţii de la Suceava”. „Îi spun dlui Flutur care ne consideră că suntem mici: suntem suficienţi de mici pentru a răsturna o căruţă atât de mare pe care scrie Gheorghe Flutur şi PDL”, a ţinut să sublinieze Ovidiu Milici.

„PDL n-o să câştige alegerile decât pe delăsarea noastră. Şi mă refer aici la delăsarea actorilor politici, dar şi a cetăţeanului de rând. Mizând pe delăsarea populaţiei, în urma măsurilor dure anticriză care au fost luate, PDL mizează pe lipsa de reacţie a cetăţeanului de rând”, este de părere vicepreşedintele PSD Suceava.

În ceea ce priveşte situaţia exproprierilor de la Şcheia, Ovidiu Milici consideră că vinovat este preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. „Singurul vinovat pentru situaţia în care se află şoseaua de centură, situaţia exproprierilor şi situaţia oamenilor, este Gheorghe Flutur”, sunt afirmaţiile care se regăsesc în partea a doua a interviului postat pe site-ul NewsBucovina.ro.

Ultima parte a interviului cu vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, poate fi urmărită accesând:

https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/38774/ovidiu-milici-in-usl-nu-poate-fi-vorba-de-competitie-lupta-este-doar-cu-pdl-interviu-newsbucovinaro-partea-a-iii-a


Intră acum și în grupul de