Parjol, duminica dupa-amiaza, in Radauti, judetul Suceava. Vezi aici de unde a pornit incendiul


Intră acum și în grupul de

Alarma a răsunat prelung, duminică, în cadrul Detaşamentului de pompieri Rădăuţi, în jurul orelor 17:30, anunţând un puternic incendiu izbucnit pe raza localităţii şi care a cuprins două gospodării.

Imediat, spre locul incidentului, au pornit nu mai puţin de trei autospeciale de stingere pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit pe strada Putnei.

Când au ajuns la faţa locului, flăcările se manifestau deja violent şi cuprinseseră două gospodării aflate în imediata apropiere.

Conform datelor obţinute din partea biroului de presă al ISU Suceava, în primă fază pompierii au fost nevoiţi să evacueze două persoane în vârstă din prima locuinţă cuprinsă de flăcări, de altfel şi casa de unde a pornit pârjolul.

Imediat după această intervenţie, echipajele aparţinând Detaşamentului de pompieri Rădăuţi au trecut la izolarea incendiului, existând permanent pericolul ca focul să se extindă şi la alte două gospodării vecine.

În ciuda intervenţiei prompte, flăcările au distrus tot ce au întâlnit în cale fiind vorba în prima gospodărie de casa de locuit, bucătăria de vară, garajul şi un atelier de lucru, iar din cea de-a doua curte despre bucătăria de vară şi magazia de lemne.

„Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar din primele cercetări a rezultat faptul că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric, din cauza unui conductor defect sau neizolat corespunzător”, ne-a mai declarat plt.maj. Alin Găleată din cadrul ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de