A ajuns in coma la spital, dupa ce a cazut din podul surii. Vezi aici cum s-au intamplat lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani din localitatea Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţenţelor din cadrul Spitalului Sf. Ioan cel Nou, după ce a căzut din podul şurii.

Incidentul s-a petrecut, luni, în jurul orelor 10:30, când gospodarul a intrat în depozitul de furaje din curtea locuinţei sale pentru a aşeza fânul adus de pe câmp. Pentru a ajunge în podul clădirii omul s-a urcat pe o scară, a aruncat furca în fân, iar în momentul când a vrut să treacă şi el de pe scară în pod, s-a dezechilibrat şi a căzut pe podeaua de beton a şurii.

Nimeni nu a ştiut ce s-a întâmplat până când victima a fost strigată de mai multe ori de către soţia sa care văzând că nu răspunde a început să-l caute. Femeia este şi cea care l-a găsit pe bărbat în stare de inconştienţă, cu faţa în sus, iar din zona nasului şi a gurii curgându-i sânge.

Imediat, femeia a sunat la 112 chemând în ajutor Ambulanţa, surse din cadrul Spitalului Judeţean Suceava declarându-ne că bărbatul a ajuns în stare deosebit de gravă, fiind în comă.


Intră acum și în grupul de