Inca 20 de localitati sucevene se pregatesc pentru derularea de proiecte europene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conform conducerii administraţiei judeţene, Suceava se poate lăuda că este unul dintre judeţele care are cele mai multe proiecte de dezvoltare rurală, de modernizare a satului românesc. Nu mai puţin de 40 de comune se bucură în momentul de faţă de proiecte în valoare de aproximativ 2 milioane de euro sau chiar 2,5 milioane fiecare.

“Zilele următoare pregătim un alt lot de 20 de localităţi care să beneficieze de proiecte, în principal pentru modernizarea de drumuri având în vedere aici şi cele afectate de inundaţii pe parcursul anului trecut, dar sunt şi multe comune care beneficiază de alte tipuri de proiecte guvernamentale” a declarat pe parcursul zilei de joi, preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

Conform afirmaţiilor sale, nimeni nu poate reproşa conducerii Consiliului Judeţean Suceava că nu depune toate eforturile posibile pentru a atrage cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea permanentă a judeţului.

“La finele mandatului, sau mai bine spus la finele primului meu mandat, mai mult de jumătate din localităţile judeţului Suceava au beneficiat consistent de fonduri europene şi asta în primul rând datorită comunităţilor locale fără a ţine cont de culoarea politică de la conducerea acestora”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să amintească aici de localităţi ca Buneşti, Forăşti, Boroaia, Ilişeşti sau Poiana Stampei şi Cârlibaba, comune conduse de primari aparţinând altor formaţiuni politice decât PDL, răspunzând astfel acuzaţiilor lansate de opoziţia suceveană prin care se spunea că executivul judeţean se interesează doar de localităţile portocalii uitând de celelalte zone unde edilii nu sunt înregimentaţi în rândul democrat-liberalilor.


Intră acum și în grupul de