Gol pusca, agresa oamenii pe strada


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani, din comuna suceveană Şcheia, s-a ales cu dosar penal după, ce miercuri seară, gol puşcă fiind, a acostat trecătorii de pe strada Cetăţii din localitate, agresându-i fizic şi verbal. Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, la faţa locului au fost trimise două echipaje, unul aparţinând Poliţiei Şcheia iar cel de-al doilea fiind Grupa de intervenție de la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Suceava.

„Forţele de intervenţie au reușit imobilizarea persoanei în cauză, stabilind că este vorba despre o persoană de sex masculin de 41 ani, din comuna Șcheia. Cel în cauză se afla într-o stare de surescitare extremă, era incoerent în vorbire și în gesturi, nu mai recunoștea pe nimeni. După încătușare, a fost condus la Spitalul Județean Suceava, după care a fost internat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni, unde a rămas sub paza cadrelor de la S.I.R. Suceava”, a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Totodată, la fața locului au fost identificați doi bărbaţi de 59 şi respectiv 49 de ani din aceeaşi localitate, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde au şi rămas internaţi după ce au căzut victime nevinovate în timp ce mergeau către casă.

Cercetările făcute la faţa locului au stabilit în plus că bărbatul a distrus şi două autoturisme spărgându-le parbrizele şi geamurile laterale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca în funcție de examinările medico legale ale celor două victime și de pretențiile proprietarilor celor două autoturisme distruse, să se stabilească încadrarea juridică a faptei”, a mai adăugat Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de