Încalziti dupa discoteca mai multi tineri au tabarat peste doi amorezi chiar in casa fetei. Politistii incearca acum sa-i gaseasca pe toti participantii


Intră acum și în grupul de

Duminică dimineaţa, ceea ce se dorea a fi o escapadă romantică între doi tineri din Gura Humorului, judeţul Suceava, s-a transformat într-o sperietură groaznică şi declaraţii date în zorii zilei în faţa poliţiştilor.

Povestea de amor a devenit una de groază în jurul orelor 04:00 când, cei doi, o fată de 19 ani a cărei părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate şi un băiat de 23 de ani, din aceeaşi localitate se aflau în locuinţa tinerei.

La un moment dat spaima le-a cuprins sufletele amândurora. Mai multe persoane de sex masculin au tăbărât peste ei spărgând geamurile casei şi uşa de la intrare, i-au agresat fizic pe cei doi tineri după care au plecat.

Imediat după plecarea agresorilor, băiatul a sunat la poliţie care demarând cercetările a reuşit să identifice cinci dintre persoanele implicate fiind vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, toţi din comuna Păltinoasa, judeţul Suceava.

Conform datelor primite de la IPJ Suceava, „aceştia împreună cu alți tineri a căror identitate urmează a fi stabilită ulterior, au pătruns în curtea locuinței tinerei unde au spart două geamuri și ușa din termopan care face accesul în locuinţă, pătrunzând cu forța în interiorul imobilului, agresând-o fizic pe proprietara locuinței, a căror părinți sunt plecați în străinătate, cât și pe prietenul acesteia, aflat în aceeaşi cameră”.

Ca şi cum nu ar fi fost îndeajuns, suspecţii au distrus prin spargere geamurile și parbrizul, precum și cauciucurile prin înțepături, ale autoturismului aflat în folosința tânărului îndrăgostit. Conform aceloraşi surse cele două victime nu au suferit leziuni grave care să necesite internarea într-o unitate spitalicească, având doar ușoare escoriații și echimoze dar pagubele produse prin distrugerile provocate sunt de aproximativ 6.000 lei.

Acum organele de cercetare continuă activităţile specifice pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor producerii incidentului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi loviri sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de