Primarul Sucevei este multumit de stadiul lucrarilor din municipiu dupa intoarcerea din concediu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspăt revenit din concediul de odihnă, edilul şef al muncicipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, s-a arătat mulţumit de stadiul în care se află lucrările derulate pe raza oraşului şi modul în care acestea au progresat pe timpul lipsei sale.

Aprecierile au fost făcute de şeful municipalităţii în cadrul ultimului comandament pe lucrările de investiţii susţinut pe parcursul zilei de marţi la sediul administraţiei publice locale. Dacă în alte întâlniri se mai lăsa cu “supărări”, acum toţi reprezentanţii societăţilor care se ocupă de lucrările la parcajele subterane, refacerea zonei pietonale din centrul oraşului, centrul tradiţiilor populare sau a iluminatului public s-au lăudat cu stadiul lucrărilor ba chiar şi depăşiri de plan.

“Lucrările merg destul de bine şi sperăm ca săptămâna viitoare să turnăm radierul la parcajul numărul 1 iar o altă veste foarte bună este că a venit déjà granitul necesar reabilitării zonei pietonale din centrul municipiului şi de săptămâna viitoare se trece la montarea pavajului. În ce priveşte iluminatul public aici sunt chiar depăşiri de grafic după ce au început să vină stâlpii” a declarat la finele şedinţei primarul Ion Lungu.

Tot el a mai adăugat că în această săptămână o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei, Serviciului rutier din cadrul IPJ Suceava şi constructori vor analiza modalitatea de începere a lucrărilor pentru realizarea a încă două sensuri giratorii în zona centrală. Este vorba despre cel din intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu şi Nicolae Bălcescu iar celălalt urmează a înlocui intersecţia semaforizată din faţa Mc Donald’s.


Intră acum și în grupul de