Un sucevean si-a impuscat vecinul pe casa scarii, deranjat fiind de zgomotul facut de acesta


Intră acum și în grupul de

Un incident stupefiant a avut loc pe scara unui bloc situat pe strada Ion Grămadă din municipiul reşedinţă de judeţ. Aici un bărbat de 34 de ani a fost împuşcat în zona inghinală chiar de un vecin de pe scară supărat că nu poate dormi la ora 08:30 de minute.

Chemaţi la faţa locului poliţiştii au demarat imediat cercetările constatând că “victima se afla pe casa scării împreună cu o echipă de muncitori în vederea montării unui contor de gaz. În jurul orei 08:30, agresorul, locatar al blocului, a ieşit pe casa scării, fiind nemulţumit de lucrările ce se efectuau şi a iniţiat o discuţie contradictorie cu privire la amplasarea contorului şi zgomotul produs de efectuarea lucrărilor. Ulterior, agesorul a intrat în apartament şi a revenit cu un pistol cu care a tras un foc spre victima”.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava făptuitorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 38 ani, care a recunoscut că a avut o discuţie contradictorie cu reclamantul şi persoanele ce îl însoţeau şi că a tras cu pistolul cu bile de cauciuc pe care îl deţine legal.

Arma a fost ridicată de către organele de ordine în vederea cerificărilor ulterioare în cauză fiind întocmit dosar penal preluat pentru instrumentare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de