Doi contrabandisti din judete vecine prinsi de politisti pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

După ce credea că a scăpat cu bine de toate controalele un bărbat de 56 de ani municipiul Paşcani, judeţul Iaşi a fost prins de poliţişti în urma unei opriri în trafic pe DN 17A pe raza comunei Sadova, judeţul Suceava.

În urma verificării efectuate în interiorul autoturismului organele de control au găsit şapte colete conţinând peste 3.400 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova.

Luat la întrebări şoferul a declarat că marfa nu îi aparţine, proprietarul de drept fiind un tânăr de 18 ani din comuna Tămăşeni, judeţul Neamţ aflat într-un autoturism ce venea în urmă. Solicitându-i-se şi acestuia oprirea, tânărul a recunoscut că ţigările sunt ale lui după ce le-a cumpărat de la o persoană pe care nu o cunoaşte.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava întreaga cantitate de ţigări a căror valoare se ridică la aproximativ 30.000 de lei a fost confiscată iar atât ieşeanul de 56 de ani cât şi tânărul de 18 ani din Neamţ au rămas fără autoturismele din dotare care au fost indisponibilizate de poliţişti.

Mai mult cei doi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă fiind dispusă măsura interdicţiei de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru fiecare dintre ei.


Intră acum și în grupul de