Trei copii bagati in spital de un sofer beat, pe raza comunei Fratautii Noi, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Duminică după-amiază pe raza comunei Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, a avut loc un grav accident de circulaţie în urma căruia trei copii din localitate au ajuns în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 16:00, în timp ce şoferul unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2009 nu a ţinut cont că este beat, s-a suit la volanul maşinii şi s-a crezut Ayrton Senna pe şoselele din judeţ.

Conform cercetărilor effectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului accidental s-a produs datorită vitezei excesive şi a consumului de băuturi alcoolice, şoferul pierzând controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens lovind trei pietoni care circulau regulamentar, a revenit pe sensul său de mers, a lovit un podeţ rutier, după care a fost proiectat într-un pom din afara părţii carosabile”.

În urma impactului cei trei copii, loviţi din plin de autovehicul scăpat de sub control, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital, tot cu o ambulanţă fiind preluat şi un tânăr de 24 de ani, pasager în autoturism.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, conducătorul auto fiind testat cu aparatul etilotest rezultând 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de