Alcoolul parca le-a luat mintile sucevenilor pe parcursul zilei de sambata


Intră acum și în grupul de

Consumul excesiv de băuturi alcoolice nu a dus la nimic bun pe parcursul zilei de sâmbătă, mai mulţi locuitori ai judeţului Suceava pierzându-şi parcă minţile, în trei cazuri fiind necesară intervenţia poliţiştilor pentru calmarea spiritelor încălzite de aburii alcoolului.

Primul incident a fost semnalat pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, când administratorul unui bar din localitate a chemat în ajutor poliţiştii, în jurul orei 03:00, după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie distrugând terasa localului.

Din cercetările polițiștilor au fost identificaţi ca principali suspecţi doi bărbaţi, unul de 31 de ani din comuna Suceviţa şi unul de 33 de ani din Rădăuţi, care pe fondul consumului de alcool au avut un conflict spontan cu unii din clienţii barului, împrejurare în care unul dintre consumatori a suferit şi o rană provocată cu un cuţit.

Ambii scandalagii s-au ales cu atenţia procurorilor după ce aceştia au stabilit că fapta întrunește elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice și distrugere.

A doua victimă a fost bătută de doi tineri de 18 şi 19 ani din comuna Bosanci, judeţul Suceava, în timp ce se afla într-un local din localitatea Ipoteşti. Incidentul a avut loc în jurul orelor 05:00 când majoritatea oamenilor dorm dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi atacatori să-şi lovescă victima cu pumnii peste faţă până când au obosit. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Un caz mai grav a avut loc chiar pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Aici o persoană de sex masculin a fost atacată sâmbătă după-amiază chiar în curtea casei sale de un vecin de 52 de ani.

Între cei doi există o stare conflictuală mai veche aşa că după ce a băut câteva pahare, atacatorul s-a hotărât să-şi facă singur dreptate aşa că a pus mâna pe topor şi a dat năvală în curtea victimei. Încercând să se apere de loviturile bărbatului, tânărul s-a ales cu mai multe răni fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu ”plagă tăiată pe faţa postero-laterală, treimea inferioară braţ stâng cu fractură, la extremitatea inferioară humerus stâng”.


Intră acum și în grupul de