Si-a pierdut masina pentru 2.600 de pachete de tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean în vârstă de 37 de ani a fost nevoit să se întoarcă acasă pe jos, după ce maşina cu care se deplasa i-a fost confiscată la intrarea în ţara nostră în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, judeţul Suceava.

Totul s-a petrecut pe parcursul zilei de duminică, atunci când bărbatul s-a prezentat în vamă pentru a intra în România la volanul unui microbuz marca “Chevrolet”.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, “după controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate în rezervoarele suplimentare ale microbuzului, 2.600 pachete de ţigări marca << Winston >>, de provenienţă Republica Moldova”.

Ţigările în valoare de 13.000 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Aceeaşi soartă a avut-o şi autoturismul ucraineanului în valoare de 22.000 lei care a fost confiscat.


Intră acum și în grupul de