Doi cutitari din Slatina au ajuns pe patul de spital dupa ce s-au luat la bataie


Intră acum și în grupul de

Un scandal între doi cuţitari i-a trimis pe autorii acestuia direct pe patul de spital, după ce duminică noapte, s-au luat la bătaie în localitatea Slatina din judeţul Suceava.

Pentru calmarea celor doi, la faţa locului, s-a deplasat şi o echipă operativă a IPJ Suceava după ce locuitorii din comună, martori la bătaie, s-au speriat de comportamentul tinerilor, alarmând organele de ordine.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu, „la faţa locului au fost identificate persoanele implicate ca fiind doi tineri din localitate de 32 si respectiv 23 de ani, care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, au început să-şi adreseze cuvinte jignitoare şi să se lovească reciproc, în urma altercaţiei, cei doi suferind mai multe leziuni corporale create prin înjunghiere.

Primul dintre participanţi a fost dus în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, cu şoc hemoragic de gradul trei, multiple plăgi tăiate şi insuficienţă respiratorie, iar cel de-al doilea la Spitalul Fălticeni cu mai multe plăgi înjunghiate pe fesa şi membrul inferior stâng.

„În cauză, se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea stării de fapt şi a împrejurărilor comiterii faptei”, a mai adăugat Alin Botezatu.


Intră acum și în grupul de