Descoperire macabra, luni dimineata, in cartierul Burdujeni din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O descoperire macabră a avut loc, luni dimineaţă, în jurul orei 09:00, când corpul neînsufleţit al unei persoane de sex masculin a fost găsit într-o fântână situată pe strada Plevnei din municipiul reşedinţă de judeţ.

Îngroziţi de ceea ce au găsit, oamenii din apropiere au sunat la 112, imediat la faţa locului deplasându-se o echipă de criminalişti şi cea de intervenţie aparţinând Detaşamentului de pompieri Suceava.

După scoaterea cadavrului din fântână, cazul a fost preluat de către procurori, dar se anunţă destul de complicat deoarece până în momentul de faţă ridică mai multe întrebări decât răspunsuri. Identitatea persoanei nu este cunoscută şi nimeni din cei prezenţi la locul întâmplării nu a putut-o recunoaşte. În plus, nu se ştie cu exactitate modul în care bărbatul a ajuns în fântână putându-se afirma doar că la o examinare sumară a victimei nu au fost identificate urme de violenţă pe corpul acestuia.

Nu se ştie cu exactitate nici de cât timp se afla omul acolo, procurorii aşteptând rezultatul necropsiei pentru mai multe amănunte cu privire la cauza decesului. Între timp, poliţiştii au demarat acţiuni specifice pentru identificarea victimei nefiind exclusă din cercetări nici unitatea medicală din apropierea locului în care s-a produs incidentul, fiind vorba de Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni.


Intră acum și în grupul de