Constantin Vlad, antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava (Rugby): „I-am iertat pe cei pe care ma gandeam să-i exclud din lot”


Intră acum și în grupul de

Ultimele trei partide de campionat au reprezentat tot atâtea înfrângeri dure pentru rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava. În trei partide sucevenii au încasat nu mai puţin de 180 de puncte şi au marcat doar 22. După ultimul eşec, cel de la Iaşi, antrenorul echipei sucevene Constantin Vlad era hotărât să excludă din lot o serie de sportivi care au tratat cu superficialitate atât pregătirea, cât şi jocurile oficiale.

„Am fost extrem de supărat după jocul de la Iaşi care a reprezentat probabil cea mai cruntă înfrângere în faţa vechilor noştri rivali din istoria disputelor directe. Deşi atunci eram decis să fac iau măsuri drastice, am renunţat şi le voi mai acorda o şansă celor care vor să facă cu adevărat rugby.

Nu am dat niciodată de când sunt antrenor pe nimeni afară din lot şi sper să nu mă fi înşelat nici de această dată. Sportivii noştri trebuie să fie conştienţi că reprezintă un club cu nume în peisajul rugbistic românesc şi chiar dacă în acest moment ne aflăm în eşalonul secund trebuie să ne respectăm blazonul.

Este adevărat că ne-am întâlnit în această a doua parte de campionat cu echipe mai bine pregătite, dar nici noi nu am evoluat aşa cum trebuie. Tinerilor noştri le lipseşte tupeul în joc, le lipseşte acea „răutate” în sens pozitiv pe care rugbiştii suceveni au avut-o ani de-a rândul. Sper ca tinerii noştri jucători să-şi revină şi să demonstreze că rugbiul are în continuare tradiţie la Suceava”, a afirmat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de