Statia de epurare din Dornesti, judetul Suceava, lasata fara cabluri de hotii de cupru


Intră acum și în grupul de

Atractivitatea pe care o arată cablurile din cupru pentru hoţi este atât de mare încât nimic nu îi opreşte pe aceştia.

Ultima lovitură dată de hoţii de cupru a fost sesizată organelor de ordine din cadrul Postului de Poliţie Dorneşti, pe parcursul zilei de luni. Furtul a fost descoperit chiar de inginerul unei societăţi comerciale din al cărei punct de lucru, unde se ridică o construcţie, a avut loc sustragerea.

Cercetările poliţiştilor au stabilit că şantierul se află la periferia comunei Dorneşti, judeţul Suceava, în zona denumită “Topitorie”, un loc împrejmuit cu gard improvizat din plasă metalică şi neasigurat cu pază umană. Aici societatea derulează lucrări de construcţie a unei staţii de epurare a apelor uzate.

Din păcate însă, pe timpul nopţii dintre duminică şi luni, hoţii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au dat iama în şantier, după ce au desfăcut două plase de gard. La plecare aceştia au luat cu ei două role cu cablu, care se aflau pe sol, având fiecare lăţimea de doi metri şi înălţimea de 2,10 m, pe care se aflau rulaţi circa 900 de metri de cablu.

“Cele două role din lemn au fost identificate la o distanţă de 300 m față de locul unde se aflau inițial, fără a mai avea cablul pe ele, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului care se ridică la valoarea de peste 3.600 de euro”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de