ISU Suceava, asediat de prichindei de Ziua Pompierilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al Judeţului Suceava a făcut cu greu faţă marţi asediului prichindeilor de la grădiniţele din municipiul Suceava.

În fiecare an, pe data de 13 septembrie se serbează Ziua Pompierilor din România, iar cu această ocazie conducerea ISU Suceava a decretat ziua de marţi “Ziua porţilor deschise” pentru unitate.

Prichindeii nu s-au lăsat rugaţi să participe la această acţiune şi începând cu ora 09:00 au luat cu asalt sediul Inspectoratului. Gălăcioşi şi plini de viaţă, cei mici au vizitat unitatea militară şi au ascultat cu interes toate indicaţiile date de către angajaţii ISU Suceava cu privire la dotarea existentă, ultimele achiziţii în domeniu şi intervenţiile pe care le au de făcut pompierii suceveni.

După prezentarea oficială a echipamentelor şi demonstraţiile practice realizate în curtea unităţii, vizitatorii nu s-au putut abţine să nu probeze o parte dintre echipamente.

Conform datelor oferite de Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, marţi, pe poarta instituţiei au intrat aproximativ 400 de copii de la grădiniţele “Guliver,” “Aşchiuţă” şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 7 din municipiul reşedinţă de judeţ, precum şi elevi de la Şcoala Generală din Ipoteşti şi Grupul Şcolar “Samuil Isopescu” Suceava.


Intră acum și în grupul de