Surprins in trafic fara a avea permis, un tanar a fugit de politisti incercand sa dea vina pe altcineva


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna Putna, judeţul Suceava, a încercat să scape de poliţişti fugind cu maşina pe uliţele localităţii, după ce a fost oprit pentru un control de rutină.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Vicovu de Jos a efectuat semnalul regulamentar de oprire a maşinii, duminică după-amiază, pe drumul comunal Gura Putnei. Şoferul autoturismului nu numai că nu s-a conformat semnalelor, ba a accelerat puternic încercând să fugă de organele de ordine.

După o urmărire de aproape 1,5 km, conducătorul auto a oprit maşina şi şi-a continuat fuga pe jos. „Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, tânărul fără permis de conducere, a condus autoturismul urmărit, iar pe parcursul cercetărilor, acesta şi-a instigat prietena, de 20 ani din oraşul Vicovu de Sus, fără permis de conducere, să declare că ea a condus autoturismul în cauză, pentru a scăpa de răspundere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de