Un hot de caini da iama prin stanile sucevene


Intră acum și în grupul de

O persoană rămasă deocamdată necunoscută este căutată de poliţiştii suceveni, după ce au fost înregistrate două furturi în tot atâtea stâni de pe raza judeţului Suceava doar într-o singură zi.

Surprinzător, hoţul nu caută bunuri de valori deosebite, ci fură pur şi simplu, prin metode ştiute doar de el… chiar câinii care asigură paza oilor şi a stânii.

Prima sesizare în acest sens a ajuns pe adresa cadrelor Secţiei Poliţie Rurală nr.9 Moara pe parcursul după-amiezii de duminică când, „s-a reclamat faptul că de la o stână din comuna Moara, judeţul Suceava, situată în locul numit Dealul Liteniului, a fost sustras un cojoc din blană de oaie, un ciomag din lemn de corn şi un câine ciobănesc de 3 ani, legat în lanţ, prejudiciul fiind de circa 1.300 de lei”, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În timpul cercetărilor, a venit o altă reclamaţie prin care se anunţa că la o stână vecină, situată la circa 1 km distanţă faţă de prima locaţie, în locul numit Groapa Vlădichii, a fost furat din lanţ, un câine ciobănesc de 3 ani, prejudiciul fiind de aproximativ 300 de lei.

În cauză au fost dispuse măsuri pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de