3.400 de lei si 20 de grame de bijuterii, furate dintr-un apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Lipsa de la domiciliu, timp de aproape 24 de ore, a costat-o foarte scump pe o tânără de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Aceasta a plecat de acasă duminică după-amiază, iar luni în jurul orelor 13:30, când s-a întors, şi-a găsit locuinţa călcată de hoţi.

Primul lucru pe care l-a făcut victima a fost să sune la poliţie „cu ocazia cercetării la faţa locului constatându-se că uşa de acces în locuință este metalică, prevăzută cu un singur sistem de asigurare, tip yală și nu prezintă urme de forțare în partea exterioară. Aceasta a fost găsită închisă, dar neasigurată, partea vătămată declarând că în momentul când a introdus cheia în yală s-a blocat şi butucul nu se mai roteşte”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Din interiorul apartamentului, spărgătorii au furat bijuterii din aur în greutate totală de aproape 20 de grame şi o importantă sumă de bani, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproape 100 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de