3.400 de lei si 20 de grame de bijuterii, furate dintr-un apartament din municipiul Suceava

Lipsa de la domiciliu, timp de aproape 24 de ore, a costat-o foarte scump pe o tânără de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Aceasta a plecat de acasă duminică după-amiază, iar luni în jurul orelor 13:30, când s-a întors, şi-a găsit locuinţa călcată de hoţi.

Primul lucru pe care l-a făcut victima a fost să sune la poliţie „cu ocazia cercetării la faţa locului constatându-se că uşa de acces în locuință este metalică, prevăzută cu un singur sistem de asigurare, tip yală și nu prezintă urme de forțare în partea exterioară. Aceasta a fost găsită închisă, dar neasigurată, partea vătămată declarând că în momentul când a introdus cheia în yală s-a blocat şi butucul nu se mai roteşte”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Din interiorul apartamentului, spărgătorii au furat bijuterii din aur în greutate totală de aproape 20 de grame şi o importantă sumă de bani, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproape 100 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.