Accident in lant din cauza unei carute, pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Atelajele hipo lăsate de poliţiştii să circule libere pe principalele artere de circulaţie din judeţ au stat, luni noapte, la baza unui accident în lanţ pe DN 17, una dintre cele mai importante şi circulate şosele din judeţul Suceava.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 22:30, pe raza localităţii Molid, comuna Vama, când, conform datelor obţinute, într-o primă fază un şofer polonez de 30 de ani, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă s-a intersectat cu un alt autovehicul care circula din sensul opus și al cărui lumini l-au orbit, fapt pentru care a lovit din spate vehiculul cu tracțiune animală condus de un localnic de 26 ani, localnic, care circula în aceeași direcție, fără a fi echipat cu elemente reflectorizante.

„În urma coliziunii, a rezultat numai avarierea ușoară a celor două vehicule, fără victime dar, în urma accidentului, calul de la căruță s-a desprins, fugind liber pe DN 17 în direcția spre Suceava, timp în care un alt conducător auto de 51 de ani din comuna Mănești, judeţul Prahova, care conducea autoturismul proprietate din sens opus, a lovit frontal calul aflat liber pe carosabil”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Din impact a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi moartea cabalinei. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Nu acelaşi lucru au putut spune poliţiştii şi despre căruţaş care de abia se ţinea pe picioare, în urma verificării aparatul indicând 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de