Incepe asfaltarea principalei artere de circulatie din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă a încercat prin toate metodele să impulsioneze constructorii de pe şantierele din municipiul reşedinţă de judeţ să-şi termine treaba cât mai repede, primarul Sucevei, Ion lungu, se vede nevoit să se resemneze.

În urma ultimelor comandamente susţinute la sediul administraţiei publice locale, conducerea municipalităţii a ajuns la concluzia că nu va putea realiza tot ce şi-a propus până la finele anului, sau cel puţin până când vremea va mai permite derularea lucrărilor.

Potrivit primarului, o atenţie deosebită este acordată arterei principale de circulaţie din oraş unde se derulează lucrări atât pentru reabilitarea sistemului de iluminat public, adesea amânate de societatea care le execută pe diferite motive, cât mai nou şi de refacere părţii carosabile prin turnarea unui nou covor asfaltic.

„Cred că în ultimele zile s-a lucrat mai bine şi s-au înregistrat progrese mai ales după ce s-a acţionat şi pe timpul nopţii. Trebuie însă să finalizăm ce am început până acum înainte de a trece mai departe pentru a micşora pe cât posibil disconfortul din traficul rutier aşa că, începând de miercuri, se va trece efectiv la turnarea straturilor de asfalt”, a declarat primarul Ion Lungu.

Conform afirmaţiilor şefului administraţiei locale sucevene se doreşte ca până la finele anului atât noul asfalt cât şi iluminatul public să fie în perfecte stări de funcţionare cel puţin pe traseul intrarea în oraş dinspre Fălticeni şi intersecţia de la McDonald’s.


Intră acum și în grupul de