NewsBucovina.ro a anticipat corect: IOAN HURJUI a fost ales in conducerea CURTII de CONTURI


Intră acum și în grupul de

Directorul Camerei de Conturi Suceava, Ioan Hurjui, a fost ales, in cursul zilei de marti, in conducerea Curtii de Conturi a României, fiind sustinut de PDL.

Hurjui a obtinut în Parlamentul României, un număr destul de mare de voturi PENTRU, 233, din cele 235 posibile, Curtea fiind in directa subordonare a Deliberativului naţional.

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a declarat marţi seara, la putin timp după votul din Parlament, că se bucură pentru Ioan Hurjui şi pentru faptul că suceveanul susţinut de PDL pentru Curtea de Conturi a obţinut cele mai multe voturi.

„Mă bucur că Suceava are în conducerea Curtii de Conturi un om care este un profesionist. Ioan Hurjui a fost susţinut de PDL şi de coalitia de guvernământ. Din păcate, opoziţia a boicotat până şi votul de azi”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Mandatul lui Ioan Hurjui în echipa de conducere a Curtii de Conturi va fi de 9 ani.

Deocamdata, nu a fost vehiculat oficial nici un nume al posibilului viitor director al Camerei de Conturi Suceava, însă este de aşteptat ca acesta să fie un specialist în administraţia publică judeţeană şi apropiat al echipei lui Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de