A murit strivit de un copac, in timp ce cara lemne intr-o padure din Panaci, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O nouă moarte tragică a fost înregistrată în rândul persoanelor angajate cu tăierea copacilor în pădurile sucevene, pe parcursul a doar câteva zile.

Un bărbat de 33 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa în pădure pe când se afla la lucru, după ce, un moment de neatenţie a fost suficient pentru a fi strivit de un copac.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe raza comunei Panaci , într-o exploatare forestieră ce aparţine unei societăţi comerciale de profil din Pojorâta. Cercetările efectuate de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 15 Vatra Dornei au stabilit că în zona producerii tragediei, erau desemnaţi să intervină doi angajaţi ai unităţii economice.

Pe timpul exploatării, unul dintre ei a ancorat în urma utilajului TAF o sarcină de lemne, însă datorită tensionării printre copaci, un arbore putred s-a rupt și a căzut peste victimă, zdrobindu-l. În urma accidentului, victima a decedat pe loc, iar echipajului medical sosit la fața locului, nu a putut decât să constate moartea acestuia.

Un alt caz în care tot un tânăr de vârstă apropiată a murit pe când se afla la muncă în pădure s-a înregistrat cu puţin timp în urmă. Acesta şi-a pierdut viaţa în prima lui zi de angajare, după ce manevrând defectuos utilajul TAF pe teren accidentat s-a răsturnat într-o râpă fiind strivit de acesta.


Intră acum și în grupul de