Victor PONTA e pregatit de lupta cu FLUTUR. PNL inca mai face sondaje de opinie ca sa vada cu cine merge impotriva lui LUNGU (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul naţional al social-democraţilor Victor Ponta a anunţat că în mai multe judeţe din ţară, USL va avea candidaturi comune pentru toate funcţiile, şi că un astfel de judeţ este şi Suceava.

Victor Ponta a spus duminică la Suceava, în cadrul unei întâlniri cu membri ai PSD şi PNL, că pentru USL câştigarea alegerilor în acest judeţ este esenţială.

„Am decis aici să încercăm să mergem cu adevărat împreună USL. Să avem un candidat comun la CJ, la primăria municipiu de judeţ şi să încercăm de sus până jos până la ultima comună să mergem împreună”, a explicat Victor Ponta. El a menţionat că astfel de situaţii vor fi în mai multe judeţe din ţară cum este şi judeţul Botoşani.

Ponta a arătat că deşi sunt localităţi unde social-democraţii îşi doresc să se înfrunte în alegeri cu liberalii sau invers, consideră că cel mai bine este să înfrunte împreună PDL.

„În fiecare loc unde se va bate PSD cu PNL va avea ceva de câştigat PDL. Trebuie să înţelegeţi că cea mai rea variantă este să câştige cineva de la PDL. Aici, la Suceava nimic nu e mai important decât bătălia comună, că nu ne uităm la interese de partid ci la ceea ce avem de făcut pentru judeţ”, a mai spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a fost însă surprins de întrebarea presei referitoare la candidatul pe care liberalii vor trebui să îl anunţe pentru primăria municipiului Suceava şi a spus că PNL Suceava nu are încă un nume pe care să îl anunţe. Aceasta în condiţiile în care PSD l-a lansat deja pe liderul judeţean Cătălin Nechifor în lupta pentru câştigarea Consiliului Judeţean Suceava.

Antonescu a spus doar că PNL Suceava încă mai analizează şi face sodaje de opinie pentru a afla care e cea mai potrivită persoană pentru a intra in lupta pentru câştigarea Primăriei Suceava


Intră acum și în grupul de