Humorean de 46 de ani scos de pompieri dintre fiarele contorsionate ale masinii dupa un grav accident de circulatie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani din Gura Humorului, judeţul Suceava, se află în stare gravă la spital după ce a fost autorul unui accident de circulaţie în urma căruia a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii pe care o conducea.

Garda de intervenţie Gura Humorului şi autospeciala pentru descarcerare a detaşamentul de pompieri Suceava au fost solicitate să intervină pentru salvarea vieţii victimei, vineri seară în jurul orelor 20:30, pe DN 17 chiar pe raza oraşului Gura Humorului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului, vinovat de producerea accidentului se face chiar şoferul autoturismului marca Renault Laguna, înmatriculat în Franţa, care, din motive deocamdată necunoscute, se deplasa fără a folosi luminile de drum după un traseu sinuos, intrând în coliziune frontală cu un camion cu remorcă condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 32 de ani din Vatra Dornei.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul condus de victimă a fost proiectat pe axul drumului, răsucindu-se, astfel că a blocat circulaţia rutieră pe ambele sensuri, iar acesta a rămas încarcerat până la sosirea echipelor de intervenţie I.S.U. Suceava şi Gura Humorului.

Pompierii au luat imediat măsuri de asigurare a zonei, acordare a primului ajutor şi descarcerarea victimei care, ulterior, a fost preluată de către serviciul de ambulanţă din Gura Humorului fiind transportat stare gravă la spital unde a fost diagnosticat cu politraumatisme, traumatism cranio-cerebral, pneumotorax, fractură deschisă femur drept şi fractură de şold stâng.

Cercetările sunt continuate.


Intră acum și în grupul de