Tanar din Bucsoaia, batut de unchiul minorei pe care a accidentat-o cu masina


Intră acum și în grupul de

Neatenţia la volan a unui conducător auto de 27 de ani din localitatea Bucşoaia s-a terminat cu o bătaie, după ce unchiul minorei pe care a accidentat-o a încercat să-şi facă dreptate de unul singur.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de informaţii publice din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc luni dimineaţă pe când pe raza localităţii Frasin, judeţul Suceava, o fetiţă în vârstă de 8 ani, care se deplasa către şcoală, a fost lovită de o maşină ce se deplasa regulamentar, în momentul în care minora a traversat strada în fugă şi prin loc nepermis.

Şoferul autoturismului a oprit mijlocul de transport încercând să acorde primul ajutor, dar fetiţa a afirmat că nu acuză dureri și a plecat mai departe la școală. La puţin timp, conducătorul auto s-a întâlnit în centrul oraşului cu unchiul minorei, în vârstă de 35 de ani, care a vrut să obţină mai multe explicaţii de la şofer, sărind pur şi simplu la bătaie cu un cuţit pe care îl avea asupra sa.

„Poliţiştii chemaţi în ajutor s-au deplasat şi la unitatea educaţională din localitate unde a fost identificată minora implicată în evenimentul rutier, fiind transportată la Spitalul Gura Humorului, unde s-a constatat că nu necesită îngrijiri şi n-a rămas internată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-a înregistrat dosar penal și se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar față de unchiul justiţiar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de