Executor judecatoresc, jefuit de 120 de milioane de lei vechi prin escaladarea unui geam al biroului uitat deschis


Intră acum și în grupul de

Nici executorii judecătoreşti de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ nu scapă de hoţi atunci când la sediul acestora sunt uitate ferestrele deschise.

Ultimul caz de acest gen, înregistrat la IPJ Suceava, a avut loc conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al inspectoratului, pe parcursul nopţii dintre duminică şi luni, când persoane rămase deocamdată necunoscute, au intrat în sediul unui birou aparţinând unui executor judecătoresc, au scotocit peste tot, iar la plecare au luat cu ele suma de aproximativ 8.000 de lei în numerar, componente de la două unităţi de computer şi un telefon mobil.

Paguba totală înregistrată în urma spargerii date la biroul situat pe bdul. Ştefan cel Mare din municipiul Suceava se ridică la valoarea totală de aproape 120 de milioane de lei vechi.

„Sediul biroului nu este prevăzut cu camere de supraveghere şi sistem de alarmă, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de