Noua medici suceveni vor fi numiti cetateni de onoare ai municipiului. Afla de aici care sunt acestia (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că noua medici suceveni, care sunt sau au fost şefi de secţii sau directori ai Spitalului Judeţean Suceava, vor primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Suceava.

Edilul-şef sucevean a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în semn de respect pentru „Generaţia de Aur” a medicilor din municipiul Suceava care s-au sacrificat pentru pacienţi va propune Consiliului Local acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului, directorului medical al SJU Suceava, Doina Motan Ganea, medic primar oncolog, şefului Secţiei Urologie, Nicolae Dobromir, şefului Secţiei ATI, Dorin Stănescu, şefului Secţiei Chirurgie, Sorin Hâncu (fost director al SJU Suceava), şefului Centrului de Dializă, Mihai Ardeleanu, şeful Secţiei Cardiologie, Mihai Creţeanu (fost director al SJU Suceava), medicului ATI Gheorghe Ţeudan, medicului reumatolog Ioan Ieţcu şi medicului ginecolog Cristian Irimie, (fost director al SJU Suceava) secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

„Aceşti medici fac parte din Generaţia de Aur a medicinii sucevene. Sperăm să vină medici tineri la Suceava care să preia ştafeta”, a spus Lungu.

El a subliniat că în urma investiţiilor făcute de autorităţi, Spitalul Judeţean Suceava este unul dintre cele mai moderne din ţară, iar pentru atragerea de medici specialişti municipalitate doreşte să pună la dispoziţii locuinţe pentru aceştia.


Intră acum și în grupul de