La Bogdanesti a fost dat in folosinta sistemul de alimentare cu apa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Localitatea suceveană Bogdăneşti beneficiază, începând de joi, de sistem de alimentare cu apă. Potrivit primarului comunei Traian Rogojină, investiţia de 3,2 milioane de lei, de care se vor bucura 3.200 de locuitori, a fost realizată din fonduri guvernamentale.

Edilul localităţii a mai precizat că s-au realizat 18 kilometri de reţea, sursa supraterană, un rezervor tampon şi unul de înmagazinare.

Prezent la Bogdăneşti, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat mai multe investiţii şi lucrări în desfăşurare. “Alimentarea cu apă este a doua mare investiţie realizată la Bogdăneşti în acest an. Zona Fălticeni a devenit prioritate de grad zero, acest lucru fiind tot mai vizibil prin investiţiile realizate şi prin proiectele aflate în derulare”, a subliniat şeful administraţiei judeţene, care l-a felicitat pe primarul localităţii.

La inaugurarea sistemului de alimentare cu apă din comuna Bogdăneşti, au fost prezenţi şi primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan şi cel al comunei Baia, Mihail Cîrlan.

Amintim că prima investiţie majoră din acest an la Bogdăneşti, care s-a ridicat la 5,5 miliarde de lei vechi, a fost modernizarea şi reabilitarea sediului Primăriei din localitate.


Intră acum și în grupul de