Tigari de aproape 1 miliard de lei vechi, abandonate pe DN 2E dupa ce traficantii au vazut o masina de politie


Intră acum și în grupul de

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 99.000 de lei au fost pur şi simplu abandonate de traficanţi în drum după ce s-au întâlnit cu un echipaj de poliţie.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat duminică în jurul orelor 03:50, când o patrulă mixtă poliţie-jandarmi, din cadrul oraşului Vicovu de Sus, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza de competență, a observat pe DN 2E, un autoturism înmatriculat în străinătate care se deplasa cu viteză.

Organele de ordine au încercat într-o primă fază să oprească maşina folosind semnalele luminoase, însă conducătorul auto s-a mai deplasat circa 100 metri, abandonând apoi autoturismul pe acostamentul DN 2E, cu motorul în funcţiune.

Mai mult, după şofer, din autoturism au mai coborât două persoane, care au fugit spre lunca râului Suceava.

„Cu ocazia cercetării la faţa locului, în interiorul autoturismului au fost identificate 9.970 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Autoturismul în valoare de circa 5.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Politiei oraşului Vicovu de Sus, iar ţigările cu o valoare de piaţă de peste 99.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, ne-a mai transmis Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de