Tanara de 19 ani din Botosani, moarta intr-un grav accident de circulatie petrecut pe DN 2E, in afara comunei Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

O tânără de doar 19 ani din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc duminică noapte, pe DN 2E, în afara comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava.

La volanul autoturismului cu care se deplasa victima se afla o tânără din oraşul Gura Humorului, de aceeaşi vârstă cu ea. Pasager în aceeaşi maşină mai era şi un tânăr din localitatea Pîrteştii de Jos.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, în jurul orelor 20:25, pe DN 2E, în afara comunei Cornu Luncii, tânăra şoferiţă, posesoare a permisului de conducere categoria „B” de anul trecut, s-a angajat în depăşirea unui autotren de transport marfă. Conducătoarea auto s-a bazat pe puterea maşinii, un Rover 414, şi a vitezei excesive cu care se deplasa, dar nu s-a asigurat corespunzător intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism WV Golf ce venea din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic încât WV-ul lovit a fost proiectat sub roţile tirului condus de un şofer de 39 ani, din comuna Călineşti, judeţul Maramureş.

În urma impactului cele două autoturisme s-au transformat pur şi simplu în două grămezi de fiare contorsionate. În interiorul Rover-ului, tănăra pasageră şi-a pierdut viaţa pe loc, iar prietenul acesteia a rămas încarcerat în stare gravă, fiind nevoie de intervenţia modului SMURD aparţinând Detaşamentului de pompieri Fălticeni. Şoferiţa a scăpat cu răni uşoare.

În zona accidentului traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de două ore fiind nevoie ca circulaţia să se desfăşoare pe rute ocolitoare.


Intră acum și în grupul de