Masina burdusita cu tigari, abandonata pe raza localitatii Falticeni, dupa o urmarire in trafic


Intră acum și în grupul de

O maşină burduşită cu ţigări de contrabandă a pus pe jar agenţii Poliţiei oraşului Gura Humorului, luni noapte, în jurul orelor 21:00.

Potrivit datelor pe care le deţinem, un echipaj de poliţie rutieră din Gura Humorului, în timpul unei acţiuni de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 2E, pe raza localităţii Berchişeşti, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism prin folosirea mijloacelor de semnalizare acustice şi luminoase.

Din păcate, conducătorul auto nu s-a supus semnalelor efectuate şi şi-a continuat deplasarea în viteză spre municipiul Fălticeni. Imediat, s-a procedat la urmărirea autoturismului până în municipiul Fălticeni, unde a fost depistat puţin timp mai târziu, pe str. 2 Grăniceri, abandonat și prezentând avarii în partea din faţă.

„Procedându-se la verificarea autoturismului, s-a constatat că este proprietatea unei persoane de sex masculin din oraşul Vicovu de Sus, iar autorizația provizorie de circulaţie este expirată de la finele săptămânii trecute. Mai mult, în interiorului maşinii cât şi în portbagaj s-au găsit 7.500 pachete de ţigări de provenite din Ucraina, în valoare de aproximativ 65.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de