E.ON Moldova Distributie a modernizat statia de transformare a energiei electrice din localitatea Solca, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA

Prioritatea E.ON Moldova Distribuţie este asigurarea funcţionării şi exploatării în condiţii de siguranţă a reţelelor de energie electrică. Pentru aceasta, compania noastră derulează programe ample de investiţii ce vizează modernizarea sistemului de distribuţie a energiei electrice şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite consumatorilor.

De curând, E.ON Moldova Distribuţie a finalizat lucrările de modernizare la staţia de transformare Solca, din judeţul Suceava. Prin investiţia de 1,9 milioane de lei au fost înlocuite echipamentele vechi, cu echipamente de ultima generaţie, având un grad înalt de fiabilitate, la nivelul celor utilizate pe plan mondial.

Această staţie de transformare constituie un nod energetic important pentru alimentarea cu energie electrică a consumatorilor casnici şi industriali din zona Solca.

Investiţia, de 1,9 milioane de lei, creşte siguranţa în alimentarea cu energie electrică a clienţilor. Deasemeni, modernizarea staţiei de transformare oferă un grad crescut de siguranţă în exploatare.


Intră acum și în grupul de