Casele aflate in constructie, preferatele spargatorilor de pe raza judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Săptămânal, poliţiştii suceveni înregistrează tot mai multe plângeri în care posesorii unor clădiri aflate în stadiul de construcţie se plâng de faptul că hoţii au intrat în ele furând tot ce au crezut că este mai de valoare.

Ultimele două situaţii de acest gen au fost semnalate pe parcursul zilei de joi. Primul incident a fost înregistrat în localitatea Lisaura,judeţul Suceava, unde sub ocrotirea întunericului şi profitând de faptul că locuinţa se află într-un loc izolat, autori rămaşi necunoscuţi au sustras din garajul de la parterul casei aflate în construcție o drujbă, un circular electric și 12 pachete de lambriu, toate în valoare de peste 5.500 de lei.

Al doilea caz a avut loc în satul Poieni, comuna Udeşti, de unde spărgătoii au plecat cu aproximativ 60 de stâlpi metalici. „În baza sesizării la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că locuinţa nu este locuită permanent şi de ea are grijă un localnic, care a observat lipsa stâlpilor de aproximativ două săptămâni, însă nu a anunțat dispariţia acestora întrucât a crezut că au fost luați de proprietari”, ne-a comunicat IPJ Suceava.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de