“Mosule, eu cand primesc cadoul?”, o campanie sustinuta de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Magia sărbătorilor de iarnă începe la Iulius Mall Suceava din a doua zi a lunii decembrie, odată cu startul campaniei promoţionale „Moşule, eu când primesc cadoul?”, care continuă până în Ajunul Crăciunului! Un autoturism KIA Cee’d trage din greu sania Moşului, încărcată cu alte mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: 22 roboţi de bucătărie, vouchere de cumpărături şi premii surpriză, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, Iulius Mall s-a transformat deja într-un tărâm feeric, decorat cu mii de luminiţe multicolore şi globuri strălucitoare. Clienţii vor întâlni la tot pasul brazi maiestuos împodobiţi şi personaje de poveste, iar tradiţionalele colinde vor răsuna în piaţetele din mall, pe culoare şi la food court.

“Şi în acest an, Moşul soseşte la Iulius Mall cu tolba plină de daruri pentru cei care cumpără cadouri de sărbători. În perioada 2-24 decembrie 2011, bonurile fiscale în valoare de minimum 100 lei garantează participarea la tombolele de Crăciun, iar primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola! În fiecare seară, la ora 18.00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client harnic şi norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d de la dealerul autorizat AUTOBITTI”, informează reprezentanţii Iulius Mall Suceava.

Tot ei anunţă că Moş Crăciun va poposi şi… pe Facebook! În perioada 2-16 decembrie 2011, primii 5 actuali şi noi fani Iulius Mall Suceava care adună cele mai multe voturi după ce ornează virtual un pom de Crăciun, primesc în dar un brad adevărat!

“Magia sărbătorilor a cuprins nu doar exteriorul Iulius Mall, piaţetele şi culoarele centrului comercial, dar şi magazinele, acum complet decorate, deosebit de atrăgătoare prin colecţiile noi, dar mai ales cu ofertele speciale.

Feeria iernii se regăseşte şi la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall pentru pasionaţii acestui sport alb de luni, 5 decembrie 2011, de la ora 14.00. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic între orele 14.00 şi 21.30, cu tarifele de anul trecut: 6 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 10 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream.

Cu Iulius Mall Suceava te bucuri cu adevărat de minunatele sărbatori de iarnă!”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de