Barbat din Zvoristea, prins de jandarmi in timp ce incerca sa fuga cu un capac de canal in spate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna suceveană Zvoriştea a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să fugă cu un capac de la un canal în spate.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de IJJ Suceava, tânărul a fost iniţial zărit în jurul prânzului zilei de marţi, de un echipaj de jandarmi, aflaţi în exerciţiul funcţiunii, cărând în spate, cu greutate, un sac voluminos, iar la vederea organelor de ordine acesta a manifestat semne de agitaţie şi a mărit viteza de deplasare.

Jandarmilor nu le-a fost greu să-l ajungă din urmă stabilind că persoana în cauză este din comuna Zvoriştea, judeţul Suceava, iar la controlul efectuat asupra lui s-au găsit în sac un capac de canalizare şi un ciocan.

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul, folosindu-se de ciocan, a sustras capacul unei guri de canalizare din imediata apropiere a gardului împrejmuitor al şantierului unde se efectuează lucrări pentru parcarea subterană din centrul municipiului şi intenţiona să transporte capacul la un centru de valorificare a fierului vechi”, ne-a comunicat Compartimentul de informaţii publice din cadrul IJJ Suceava.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal ce urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de